TOTEUTTAJAT

Kuka?

Hankkeen päätoteuttajana on Humanistinen ammattikorkeakoulu. Humanistisesta ammattikorkeakoulusta mukana on sekä yhteisöpedagogi- että kulttuurituotannon koulutusalat. Aikuisten perusopetuksen tuottaa Helsingin aikuislukio. Osatoteuttajia ovat Ryhmäteatteri ja Uuden tanssin keskus Zodiak.

 

 

Ryhmäteatteri

Ryhmäteatteri on helsinkiläinen vuonna 1967 perustettu ammattiteatteri. Hankkeessa toteutetaan Ryhmäteatterin ohjauksessa teatteriesitys. Lavalle pääsevät maahanmuuttajanuoret yhdessä kantasuomalaisten nuorten kanssa.

 

   Zodiak- uuden tanssin keskus

Zodiak – uuden tanssin keskus, on aloittanut toimintansa vuonna 1997. Se on suomalainen ja kansainvälinen nykytanssin tuotanto-, esitys- ja tapahtumakeskus sekä Helsingin alukeskus. Hankkeessa Zodiakin keskeisenä tehtävänä on tuottaa nuorille tanssi- ja kielityöpajat, jotka tukevat suomen kielen opetusta.

 


Yhteistyökumppanit ja kummiorganisaatiot

Hankkeessa on mukana monia taidealan ammattilaisia. Compañia Kaari  & Roni Martinin ammattitanssijat ja koreografit vastaavat tanssi-, liike- ja musiikkiosuuksien harjoittamisesta Ryhmäteatterin projektissa.

Mukana toteutuksessa on myös viisi kummiorganisaatioita. Näitä ovat Kansallisteatterin kiertuenäyttämö, Uuden sirkuksen keskus Cirko, Nykytaiteenmuseo Kiasma, Helsingin kaupungin kulttuurikeskus Stoa sekä Kansainvälinen kulttuurikeskus Caisa. Kummit osallistuvat hankkeeseen esittelemällä toimintaansa, tarjoamalla mahdollisuuksia tutustua taiteiseen ilman pääsymaksuja sekä olemalla nuorten tukena hankkeen ajan.